Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora S.C. QMAG EURO DISTRIBUTION SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

  • Legea 287/2009 privind Codul Civil republicata

 

S.C. QMAG EURO DISTRIBUTION SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interesul exclusiv al persoanelor judridice SRL, SA, PFA, PFI, II, Societati in comandita simpla, etc (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul b2b.qmag.com.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Intregul continut al site-ului www.b2b.qmag.com.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. QMAG EURO DISTRIBUTION SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. QMAG EURO DISTRIBUTION SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Domeniul www.b2b.qmag.com.ro este detinut de catre S.C. QMAG EURO DISTRIBUTION SRL Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 

Produsele prezentate pe www.b2b.qmag.com.ro sunt produse si comercializare de S.C. QMAG EURO DISTRIBUTION SRL Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

 

Daca ai o comanda deja plasata iar factura proforma nu este platita in 2 zile lucratoare, comanda se va anula. Te rugam sa urmaresti statusul comenzii din contul tau.

www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.